Nieuws


Punt erachter - maandag 29 september 2014

De letters dansten voor m’n ogen met de laatste puntjes op de i . Een maand eerder dan de planning rond ik mijn tweede boek af. Dat wil niet zeggen dát het boek af is. Daar wordt nog wel even door menigeen naar gekeken en doorgelezen (gelukkig maar!), een vormgever en illustrator die er nog mee mogen stoeien en dan nog naar China heen en terug. Reken maar uit…begin april 2015 ligt-ie in de winkel.

Het valt niet mee om mijn boek los te laten. Definitief het eindresultaat ingeleverd, schrik ik vanmorgen toch nog wakker: o, die ene vraag móet er nog in. Nog even een mailtje er achter aan…..maar nu echt loslaten en leren dat je nooit volledig kunt zijn in je schrijven. Dat is iets wat ik de cursisten leer, een tip die ik zelf ook ter harte mag nemen op dit moment. Of je nu vijf of tien minuten, of een boek schrijft, er blijft altijd nog genoeg stof over om verder over te schrijven. De kunst is om ergens een punt achter te zetten.

Vanmorgen had ik weer zeeën van tijd over. Tijd die ik eerst maar eens in de sportschool heb doorgebracht. Sinds vorige week ben ik weer lid van een sportschool. Leuk? Nou nee. Nodig? Jawel. Ondanks dat ik elke dag wandel en ook regelmatig de fiets pak, voelde het voor mij niet meer als effectief voor mijn lichaam, nog steeds wel voor mijn ziel. De doorslag was, dat ik van de zomer uit Zuid-Frankrijk de auto uitkwam en zo’n last van mijn heup had en nog steeds niet helemaal over is….dat ik hup meer verschillende spieren in beweging moet gaan zetten. De eerste stappen zijn gezet. Voelt goed.

Reacties:

mooi geschreven. Je mag het loslaten. Geniet van het resultaat zou ik zeggen. Veel succes in de sportschool hoop dat het helpt. Liefs Andrea

andrea kasteleijn- 29-09-2014

mooi geschreven. Je mag het loslaten. Geniet van het resultaat zou ik zeggen. Veel succes in de sportschool hoop dat het helpt. Liefs Andrea

andrea kasteleijn- 29-09-2014

We kunnen tzt samen een rondje rennen😉goedvan jou hoor! Succes met loslaten .

Mirjam- 29-09-2014

wat kan alles je door elkaar schudden,soms snap je er niets van en toch...........Als je kijkt hoeveel zegen je andere boek geeft aan vrouwen, dat is fantastisch! Dan begrijp je ook dat loslaten moeilijk is.....Maar je kan het !!!

Marga de Jong- 29-09-2014

Dank voor jullie goede woorden!

Coby - 02-10-2014

Gefeliciteerd, Coby met je nieuwe boek!

Ditty van Drenth- 05-10-2014

Gefeliciteerd, met je nieuwe boek!

Ditty van Drenth- 05-10-2014

Gefeliciteerd, met je nieuwe boek! Gods zegen toegewenst!

Ditty van Drenth- 05-10-2014


Reageren:


Terug naar de vorige pagina >