Dit ben ik         
       
     Ik, Coby Kremer, getrouwd en moeder van twee kinderen en een passie voor schrijven! In het bijzonder (creatief) dagboekschrijven. Dagboekschrijven is voor mij een manier van thuiskomen in de hectiek van alle dag. Schrijven is voor mij, zoals schrijfster Iny Driessen het verwoordt ' geen keuze: het is afwisselend, een must, een roeping, een bevrijding.' Met liefde en passie wil ik deze manier van schrijven onder de aandacht van vrouwen en mannen brengen. Juist ook door te schrijven met de bijbel ontdek je hoe levend Gods woorden voor jou worden. Schrijvend ervaren dat de bijbel je hart raakt!Door het geven van workshops en cursussen reik ik vrouwen gereedschap aan om deze manier van schrijven zelf toe te passen. Een manier van schrijven dat je dichterbij je eigen hart en het Vaderhart brengt.