Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 volgende »

Verrassend was het schrijfweekend...heb een doorbraak in mijn geloofsleven ervaren.
Geweldig hoe God tot ons nadert als wij tot Hem naderen.
Hij draait de dingen om naar het positieve.

Simone Groenewoud - 12-01-2016 - 22:50

Moeizaam worstel ik door het boek 'Hartstocht. ' Zeker op mijn leeftijd van 71 jaar, is het voor mij gauw emotioneel, gezien de tweeslachtigheid waarmee ik te maken heb gehad, nl mijn pleeg- en eigen moeder, die de een na de ander kort geleden overleden zijn. Goed, wat ik niet meer weet, of te dichtbij is, sla ik gewoon over! Maar soms blader ik terug en dan schiet me zomaar iets te binnen. Helaas ben ik een hals wat de creatieve opdrachten betreft, terwijl ik heel goed van me af kan schrijven.

Gerard Schreyer - 23-08-2015 - 20:26

Als bij toeval zag ik bij Bagels&Beans het Sestra Zomertijdschrift en begon er in te lezen. Mijn oog viel op een boekje 'Hartstocht' en was meteen verkocht! Ik heb het bij bol.com besteld en vandaag ontvangen. Al een aantal jaren deed en doe ik nog mee met Creatief schrijven en het bevalt mij heel goed. Alleen is het niet zo opgebouwd als het boek beschrijft, wat ik altijd gemist heb. Mede omdat ik weer `s de zoveelste dip heb, hoop ik op christelijke wijze ahw God in mijn verduisterde geest duidelijkheid te laten geven. Ik ben echt aan vernieuwing toe, ook al ben ik pas 71 jaar...

Gerard Schreyer - 25-07-2015 - 21:12

Coby, wat een bijzonder mooi, ontroerend en kwetsbaar verhaal heb je verteld in Jente! Ik denk dat heel veel mensen hierdoor geraakt zullen worden en er ook door geholpen zullen worden.
Hartelijke groet van Wilma

Wilma Poolen - 09-02-2015 - 16:19

De Hartschriftcursus nadert de laatste keer..jammer, want het waren bijzonder warme en fijne avonden.
Heel wat geleerd, heel veel ervaren en ook dichter bij mijn hart gekomen, voelt goed.

Ik kijk uit Coby, naar Hartstocht! Kunnen we al intekenen voor het uitverkocht is?

Yvonne - 12-11-2014 - 17:55


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 volgende »