Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 volgende »

Tijdens ons verlof in nederland kreeg ii een boekenbon voor de evangelische boekhandel en vond ik je boek "onderweg met jezus. De keuze was snel gemaakt, het boek ging vorige week mee in de koffer naar Brazilie en ben nog maar bij dag 4 maar ben super enthousiast. Het help me om op een andere nieuwe manier met het woord bezig te zijn, om te bezinnen, om me te richten op wat echt belangrijk is. Kijken op je website ontdek ik eerdere boeken, die komen zeker op mijn verlanglijstje!

Melanie - 29-01-2016 - 00:32

schrijfweekend
is ontdekkend
de diepte in
in een prachtige omgeving
aanrader!

MariŽlle - 15-01-2016 - 15:09

Verrassend was het schrijfweekend...heb een doorbraak in mijn geloofsleven ervaren.
Geweldig hoe God tot ons nadert als wij tot Hem naderen.
Hij draait de dingen om naar het positieve.

Simone Groenewoud - 12-01-2016 - 22:50

Moeizaam worstel ik door het boek 'Hartstocht. ' Zeker op mijn leeftijd van 71 jaar, is het voor mij gauw emotioneel, gezien de tweeslachtigheid waarmee ik te maken heb gehad, nl mijn pleeg- en eigen moeder, die de een na de ander kort geleden overleden zijn. Goed, wat ik niet meer weet, of te dichtbij is, sla ik gewoon over! Maar soms blader ik terug en dan schiet me zomaar iets te binnen. Helaas ben ik een hals wat de creatieve opdrachten betreft, terwijl ik heel goed van me af kan schrijven.

Gerard Schreyer - 23-08-2015 - 20:26

Als bij toeval zag ik bij Bagels&Beans het Sestra Zomertijdschrift en begon er in te lezen. Mijn oog viel op een boekje 'Hartstocht' en was meteen verkocht! Ik heb het bij bol.com besteld en vandaag ontvangen. Al een aantal jaren deed en doe ik nog mee met Creatief schrijven en het bevalt mij heel goed. Alleen is het niet zo opgebouwd als het boek beschrijft, wat ik altijd gemist heb. Mede omdat ik weer `s de zoveelste dip heb, hoop ik op christelijke wijze ahw God in mijn verduisterde geest duidelijkheid te laten geven. Ik ben echt aan vernieuwing toe, ook al ben ik pas 71 jaar...

Gerard Schreyer - 25-07-2015 - 21:12


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 volgende »