Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 volgende »

Lieve Coby. Van harte gefeliciteerd!! De tweede druk van HARTSCHRIFT!. Tja, volkomen terecht vind ik eerlijk gezegd. Ik heb de introductie avond bij Brugzicht (de eerste) in Krimpen gevolgd en ben ontzettend blij en dankbaar dat ik dat heb gedaan. Ik ben momenteel volop bezig met de opdrachten in jouw boek, en ik word steeds weer verrast. De opdrachten zijn soms moeilijk en soms gewoon heerlijk om te doen. Ik leer elke dag en vind het ook heel erg heilzaam. Ik raad iedereen die een moeilijke tijd doormaakt door ziekte of andere problemen aan, om jouw boek aan te schaffen en gewoon de sprong te wagen. Ik ben God dankbaar dat Hij jou zo heeft geďnspireerd en wens je veel zegen toe. Ik hoop dat je nog veel meer mensen door middel van je boek(-en...???)in de toekomst mag helpen, verblijden, verrassen en tot zegen mag zijn. Warme groet uit Krimpen, Annette

Annette van Essen - 29-03-2014 - 22:33

wow wat heb ik een gaaf boekej gekocht gisteren
hartschrift
dit is helemaal iets voor mij
blij mee
het waren de eerste regels op de achterkant die me aanspraken en toen ik ging bladeren moest ik het gewoon kopen
en ik ben inmiddels begonnen
ik houd ook heel erg van schrijven

Caroline - 19-03-2014 - 10:37

Lieve Coby,
Ben zomaar eens op je website aan het rondsnuffelen en wat ziet het er warm, uitnodigend uit! Het roept het uit om eens uit de hectiek van je leven stil te gaan staan en je bewust te worden van Hem en je eigen hart. Zo ontzettend waardevol!

Liefs en een dikke knuffel!

Caroline

Caroline de Klerk - 13-02-2014 - 10:56

Dag Coby!
Zojuist voor het eerst even op je site zitten snuffelen...wat ziet het er mooi en uitnodigend uit! :)
Op 16 jan. heb ik de introductieavond in Krimpen a/d IJssel bezocht, samen met m'n vriendin. Zelf was ik al wel gewend om regelmatig in m'n dagboek te schrijven, maar toch heb ik erg veel plezier van jouw tips en technieken die je ons die avond leerde! Bijna elke dag schrijf ik heerlijk in m'n schriftje, vaak door een woord onder elkaar te zetten :) Het helpt me, nu we in de familie heftige dingen mee maken,om beter tot rust te komen, alle dingen steeds weer met onze hemelse Pappa te bespreken...Als je nog eens een kursus in Krimpen gaat geven ben ik graag van de partij! Dankjewel! Groetjes, Ingrid.

Ingrid Vrijhof - 29-01-2014 - 12:13

Hoi Coby,
Nog even voor het einde van het jaar een bedankje in jou gastenboek.
Bedankt voor de fijne schrijfavonden 'Luisteren naar je pen'.
Dank voor wie je ben en dank voor de vele verschillende manieren van schrijven die je hebt aangereikt tijdens de cursus.
Ik ben zoekende naar genezing, naar wie ik ben én naar wie mag ik zijn in Christus.
Zo zoekend schrijven maakte mij vaak al heel rustig, want schrijven zet de dingen weer op een rijtje, maar deze cursus... deed daar toch nog weer een schepje 'bovenop'.
En het heeft mij werkelijk een stukje dichter bij mijn hart gebracht (en juist daardoor ook dichterbij de liefde van God, die in mijn hart woont)
Vooral het oordeelvrije, álles mag er zijn, er is geen goed er is geen fout, heeft mij steeds bijzonder geraakt.
Het is bijna 2014, ik bid je toe dat je ook in het nieuwe jaar voor veel mensen tot zegen mag zijn.
Ik zie uit naar het vervolg!
Liefs, Ellen

Ellen Sterrenburg - 31-12-2013 - 17:12


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 volgende »