Bericht schrijven >

Het Boek De 40 Gedichten van Danny van Strien Eerste Druk Uitverkocht Zuid Hollandse Eilanden Regio Rijnmond Zuid Holland van Dichter Danny van Strien Geschreven Hellevoetsluis Uitgeverij Den Haag
Beide Zuid Holland

Vriendelijke groeten Danny van Strien Dichter

Danny van Strien
Optredens Dichter Danny van Strien Zuid Hollandse Eilanden Zuid Holland Zeeland Noord Holland Zuid Spanje

Danny van Strien Gedichten.nl

Danny van Strien Gedichtenstad

Danny van Strien Jouwgedichten

Danny van Strien Sportgedichten

Danny van Strien Gedichtenfreaks

Danny van Strien
lieve Cobi, wat een enorm inspirerende schrijf workshop heb ik bij jou mogen volgen! Aan te raden voor iedereen die dichter bij zijn of haar hart wil komen! Bedankt voor deze mooie ervaring en fijne tips om thuis mee aan de slag te Gaan!

Sandra
Leuk dat jullie workshops op deze manier aanbieden! Ikzelf ben ook workshopleider en ben op mijn eigen manier met taal bezig! Succes en tot ooit. Mvg, Macnack van https://www.raples.nl

Macnack
Beste Coby,
Via Facebook kwam ik op je site en ik had ook al eerder van je gehoord. Het schrijven spreekt me enorm aan. Wat ik jammer vind is dat ik geen cursussen kan vinden in 2017. Klopt dat? Groet, José

José
Beste Coby
Vandaag begonnen aan een verhaal aan een kindje, hij heet Levi, van 6 maanden.
Zijn vader, Wouter, heeft niet lang meer te leven. Hij zal de eerste verjaardag van zijn zoontje zeker niet meer mee maken. Wouter ,is mijn petekind en de jongste zoon van lieve vrienden. Gisteren was ik bij Wouter, zijn vrouw Michelle en Levi op de koffie. Open heb ik gepraat met Wouter over de eindigheid .
Vandaag dacht ik : ik ga voor Levi een verhaal maken wat hij kan lezen als hij groot iis. Vanuit mijn positie als peettante hoort hij dan hoe zijn vader was.

Dank je wel voor de avond in de boskapel❤️. ik weet nu een beetje , hoe ik vanuit mijn hart kan schrijven zodat het geen verhaal gaat worden voor Levi van feiten en omstandigheden.

Ik ga maandag jouw boek bestellen hartstocht drijvend op weg gaan" dat zal mij helpen om mijn levensverhaal voor mijn kinderen op te schrijven( denk ik) en met mijn verhaal voor Levi.

Dank je wel, het was een bijzondere avond...en dat vonden er velen met mij

Will van Bemmel
Hallo Coby,
hoewel je op je site een tekst hebt staan dat het dagboek schrijven voor vrouwen is, ben ik erg benieuwd naar wat je te vertellen hebt.

ik ben op strandheem en maak kennis met één van je workshops.
hopelijk is dit voor mij om het schrijven weer verder uit te gaan bouwen.
het was jaren mijn grote passie, zeker voor ik net tot bekering kwam.
nu hoop ik dat Gods zegen door dit alles heel duidelijk merkbaar zal zijn.
waarbij mijn innige verlangen is dat ik emotioneel niet meteen meer een wrak word bij een tegenval, doch juist via het dagboek schrijven een weg vind om mijn eigen emoties te leren beheersen.

tot op strandheem,
jan van der meulen
jan v.d. meul

Jan V.D. Meul
Tijdens ons verlof in nederland kreeg ii een boekenbon voor de evangelische boekhandel en vond ik je boek "onderweg met jezus. De keuze was snel gemaakt, het boek ging vorige week mee in de koffer naar Brazilie en ben nog maar bij dag 4 maar ben super enthousiast. Het help me om op een andere nieuwe manier met het woord bezig te zijn, om te bezinnen, om me te richten op wat echt belangrijk is. Kijken op je website ontdek ik eerdere boeken, die komen zeker op mijn verlanglijstje!

Melanie
schrijfweekend
is ontdekkend
de diepte in
in een prachtige omgeving
aanrader!

Mariëlle
Verrassend was het schrijfweekend...heb een doorbraak in mijn geloofsleven ervaren.
Geweldig hoe God tot ons nadert als wij tot Hem naderen.
Hij draait de dingen om naar het positieve.


Simone Groenewoud


Bericht schrijven >