Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 volgende »

Een ochtend aan jouw keukentafel was weer een moment van ont-moeten.
Elkaar bemoedigen, inspireren, Hem ontmoeten en dichtbij je hart komen. Het was weer warm en waardevol, dank je wel weer!

Mirjam - 15-10-2014 - 13:36

Hallo Coby
Ik ben al tijdje bezig in het Hart schrift. Is heel mooi schrift. Zelf ik heel jammer dat bijna uit is ik leer er veel van. Als er een vervolg zou komen zou ik zeker weer kopen.

Geerlinda - 17-08-2014 - 19:10

 

Hallo Coby,
tijdens het Kloosterweekend, nu alweer een week geleden, mocht ik meedoen in je workshop. Wat een bijzondere ervaring was dat, Hij werkt nog steeds door. Je kwam dicht bij mijn hart en in het Hartschrift, dat ik heb gekocht, ben ik inmiddels op blz 25 beland.
Ik wens je heel veel zegen in dat wat je voor anderen mag betekenen.

Jannie van Dijke-van de Bor - 30-03-2014 - 19:32

Lieve Coby. Van harte gefeliciteerd!! De tweede druk van HARTSCHRIFT!. Tja, volkomen terecht vind ik eerlijk gezegd. Ik heb de introductie avond bij Brugzicht (de eerste) in Krimpen gevolgd en ben ontzettend blij en dankbaar dat ik dat heb gedaan. Ik ben momenteel volop bezig met de opdrachten in jouw boek, en ik word steeds weer verrast. De opdrachten zijn soms moeilijk en soms gewoon heerlijk om te doen. Ik leer elke dag en vind het ook heel erg heilzaam. Ik raad iedereen die een moeilijke tijd doormaakt door ziekte of andere problemen aan, om jouw boek aan te schaffen en gewoon de sprong te wagen. Ik ben God dankbaar dat Hij jou zo heeft geļnspireerd en wens je veel zegen toe. Ik hoop dat je nog veel meer mensen door middel van je boek(-en...???)in de toekomst mag helpen, verblijden, verrassen en tot zegen mag zijn. Warme groet uit Krimpen, Annette

Annette van Essen - 29-03-2014 - 22:33

wow wat heb ik een gaaf boekej gekocht gisteren
hartschrift
dit is helemaal iets voor mij
blij mee
het waren de eerste regels op de achterkant die me aanspraken en toen ik ging bladeren moest ik het gewoon kopen
en ik ben inmiddels begonnen
ik houd ook heel erg van schrijven

Caroline - 19-03-2014 - 10:37


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 volgende »