Home

                     

    
 
 
follow me on facebook
NIEUWE WORKSHOP 20 mei van 10.00 tot 16.00 uur.
Over verlieservaringen. Voor meer informatie: kijk onder het kopje workshops & cursussen.
Je kan voor deze dag je individueel inschrijven. Locatie: Rotterdam

Wil jij stil staan bij jezelf en je relatie met God? Wil je jezelf, je omgeving en je omstandigheden met andere ogen bekijken? Pak dan pen en papier en begin met creatief (dagboek)schrijven. Ontdek al schrijvend wat jou beweegt, wat je inspireert en waar jij voldoening in vindt.

Door het gebruik van verschillende schrijftechnieken word je in mijn boeken en tijdens workshops uitgenodigd om op een frisse manier in gesprek te gaan met jezelf en je stille momenten met God te verdiepen.

De technieken zijn eenvoudig - schrijverservaring is niet nodig. Maar vergis je niet: ze dagen je uit om aanwezig te zijn, aandacht te schenken aan wat belangrijk voor je is.
 
Waarom schrijven?

Schrijven om je stille momenten met God te verdiepen...
Schrijven om je stille tijd vorm te geven...
Schrijven om te ontdekken wat je beweegt en waarom je de dingen doet die je doet...
Schrijven om te ontdekken wat er in je hart leeft...
Schrijven om met meer aandacht te leven....
Schrijven om je gedachten te ordenen...
Schrijven om van je hoofd bij je hart te komen...
Schrijven voor een stuk bewustwording in je leven...
Schrijven voor een moment voor jezelf...
Schrijven wanneer je het moeilijk hebt (van je afschrijven)...
Schrijven om de mooie momenten in je leven te gedenken (naar je toe schrijven)....

Proef wat deze inspirerende en oordeelvrije manier van schrijven voor jou kan betekenen. Je hebt slechts nodig: pen en papier . En een beetje tijd.

Ik deel graag mijn passie voor het schrijven. 
Ik geef workshops om je stille momenten met God te verdiepen ( schrijven in je stille tijd). Ook geef ik workshops & cursussen creatief (dagboek)schrijven.

Informeer naar de mogelijkheden.

Ben je benieuwd naar meer? In de loop van de jaren heb ik een aantal boeken geschreven.
Bestel het creatieve werkboek Hartschrift, Dichter bij je hart met pen en papier. Dit werkboek is een mooie kennismaking met het schrijven in een dagboek. Een boek dat prachtig is vormgegeven en bol staat van inspiratie. Aan de hand van creatieve schrijftechnieken, citaten, bijbelteksten én vragen word je uitgenodigd om je hart te laten spreken. Of bestel Hartstocht, schrijvend op weg gaan.
Een pelgrimstocht niet te voet, maar met de pen. In dit werkboek breng je op een originele en creatieve manier een stukje van je eigen levensweg in kaart. Medio oktober 2015 is Onderweg met Jezus verschenen. Een schrijfdagboek om je schrijvend te bezinnen aan de hand van bijbelverhalen. Ook verkrijgbaar Gouden momenten, 90 dagen oefenen in dankbaarheid.
 
Kijk voor meer informatie onder het linkje boeken op mijn website.
 
 
Met ingang van september 2021 is het alleen nog mogelijk om als groep een workshop aan te vragen.
Ik ben niet actief op Facebook. Afgelopen tijd heb ik gemerkt dat dit mij teveel afleidt. Wilt u mij bereiken? Stuur een mail naar leven.schrijven@gmail.com of vul het contactpagina in, dan neem ik contact op. Dat kan ook telefonisch, geef dan u telefoonnummer op dan bel ik u zo snel mogelijk terug.